Wright i hardt vær

Harry Wright beklager sin snapchat-melding etter terroren i Manchester. 

Mandag kveld holdte Ariana Grande en konsert i byen Manchester. Under konserten ble det gjort et terrorangrep som tok livet av 22 mennesker, og skadet 59 mennesker.  Samtidig befant vår unge keeper Harry Wright seg i Manchester. Han postet dette bilde på sin snapchat-konto.

I etterkant har Wright beklaget seg hvor han sa følgende.

Jeg har lyst til å beklage min intensive kommentar jeg la ut på snapchat i går mens jeg var i Manchester.

Jeg var ikke fullt klar over situasjonen, selv om det er ingen unnskyldning. Det var en stor feil av meg som jeg angrer veldig på. Mine tanker går til alle ofrene og familiene som er innblandet i denne tragedien. Jeg kondolerer. 

Ipswich Town har i ettertid beklaget denne hendelsen og sender sine varmeste tanker til alle som er berørt av denne forferdelige hendelsen.

Harry Wright er sønn av tidligere keeperen Richard Wright. Harry spilte på Manchester City, før han returnerte til Ipswich som 16 åring. Han har også nylig fått et nytt kontraktstilbud om forlenge sine profesjonelle kontrakt med Ipswich.

Vi i Ipswich Norge sender våre varmeste tanker til alle berørte.