To nye signeringer på deadline day

Ipswich har signert midtbanespilleren Emyr Huws fra Cardiff samt Reading spissen Dominic Samuel på lån ut 16/17 sesongen.

Emyr Huws:

23 år gamle Emyr Huws kommer fra Cardiff, hvor han har slitt med spilletid. Den tidligere Manchester City akademi-spilleren har de siste sesongene spilt for et stort utvalg Championship-klubber. Nærmere bestem Birmingham, Wigan, Huddersfield og nevnte Cardiff.  Han blir den tredje Waliske spilleren som kommer på lån til Ipswich denne sesongen, etter at Tom Lawrence og Johnny Williams signerte i sommer. Huws beskriver seg selv som en boks til boks spiller, som liker å være kreativ offensivt. Etter en vanskelig periode i Cardiff har Mick McCarthy stor tro på at Ipswich kan være med på å få karrieren til Huws på rett kjøl igjen:

– Emyr er en spiller jeg alltid har likt. Jeg tror han var på landslagsoppdrag med Wales da Neil Warnock tok ut sin første tropp i Cardiff og har ikke klart å spille seg inn etter det. Likevel er han en kvalitetsspiller og forhåpentligvis kan vi få karrieren hans på rett vei igjen.


Dominic Samuel:

22 år gamle Dominic Samuel kommer fra Reading på lån ut sesongen. I Reading står han oppført med to mål på 16 kamper i Championship. Han har slitt med å slå skikkelig gjennom i klubben og dette har ført til fem utlån på fem år. Colchester, Dagenham, Coventry, Gillingham og nå Ipswich er klubbene han har vært utlånt til. Samuel ble den sjette av syv spillere som signerte for Ipswich i Januar-vinduet.

– Samuel har allerede fått oss til å løfte på øyenbrynene den korte tiden han har vært hos oss. Han er en hurtig angriper med ungdommelig entusiasme. Jeg er ekstatisk over å ha fått kloa i både Dominic og Emyr, og de vil i likhet med de andre signeringene vi har fått tak i Januar gi oss et løft. Vi trengte et løft, og jeg er sikker på at vil hjelpe oss med det, kunne Mick McCarthy fortelle om sine nye signeringer.