Tips til en innholdsrik fotballtur!

Det er ingen tvil om at det er populært å reise på tur for å se favorittlaget i aksjon. Det gjelder også for alle som heier på Ipswich. Enten du skal på tur der fotballkampen er høydepunktet, eller trenger noe å gjøre mens de andre er på kamp, så har vi tipsene til deg her.

Shopping i Ipswich

Å gå på shopping og sjekke ut andre butikker enn de du finner hjemme er alltid morsomt. I Ipswich finner du flere handlegater fulle av både kjedebutikker og de små lokale butikkene. I den store handlegaten finner du kjente engelske kjeder, som Debenhams og Marks & Spencer, The Body Shop samt HMV.

Vandrer du inn i de små sidegatene kommer du over spennende og frittstående butikker, som Just Essentials og Urban Vintage (her har våre medlemmer rabatt). Der finner du garantert et utvalg som skiller seg ut fra resten. De fleste butikkene har også åpent om søndagene.

Byens markeder

Kilde: Pixabay

Bondens marked har funnet sted i Ipswich i mer enn 700 år. Dette er stedet for deg som liker å vandre mellom boder fulle av fristende farger og dufter. Du kan ta en tur på markedet hver tirsdag, torsdag, fredag og lørdag, og du finner det på plassen mellom Corn Exchange og byens rådhus.

Dersom været tillater det, kan du kjøpe med deg fersk frukt, lokalprodusert skinke, pølser og drikke og ha en piknik.

Området The Saints

Leter du etter unike gaver, lokalprodusert mat, kunst og mote fra distriktets kunstnere, så er området kjent som The Saints stedet å gå. Her kan du nyte en mengde morsomme og spesielle butikker med varer du garantert ikke finner andre steder.

Er du heldig kommer du på en av de dagene da alle forretningene i dette området arrangerer marked. Når du har blitt sliten i beina, kan du sette deg på en av de mange kafeene og kose deg med god mat. Mens du sitter og hviler kan du sjekke bet365 fotball tips, slik at du er oppdatert om hva som skjer i engelsk fotball. Oddsen kan forandre seg, spesielt om du spiller live, det vil si mens kampen pågår. Det er mange markeder som åpner og lukker seg og da gjelder det å følge ekstra godt med. Heldigvis er det enkelt å plassere spill på mobilen, slik at du ikke behøver å gå glipp av noe selv om du er på fotballtur.

Gå på sightseeing i Ipswich

Dersom du ikke bare har sans for god fotball, men også liker historie, så er Ipswich et godt sted å besøke. Ipswich er nemlig den eldste angelsaksiske byen i England. Her sitter det med andre ord mye historie i veggene.

I nærheten av sentrum finner du den vakre Tudor-bygningen Christchurch Mansion. Den er omgitt av en vakker park og selve bygningen er omgjort til et gratis museum. Her kan du se rom fra tidsepoken og vakker kunst.

På Ipswich Museum finner du gjenstander som beskriver tusenvis av år med historie. Ta turen innom og si hei til en mammut ved navn «Wool-I-Am» og et neshorn som lyder navnet Rosie.

Nede ved vannkanten finner du universitetet i Suffolk samt hoteller og flytende restauranter. Ipswich er definitivt stedet for deg som liker variasjon i tilbudet. Det handler bare om å ta på seg et par gode sko, og så gå ut og nyte livet i denne flotte engelske byen.

Kilde: Pixabay