Supportertur 2017

Fellestur våren 2017

Vi møter Birmingham lørdag 1.april og Wigan tirsdag 4.april. Begge kampene går på Portman Road. Forøvrig kan vi nevne busstur på søndagen til Hadleigh, Kersey, Lavenham og Long Melford. Mulig besøk på treningsfeltet og kanskje båttur (alle rettigheter) på River Orwell på mandagen. Er vi heldige får vi en miniutgave av ITSCON Ale Trail i Ipswich også.

Programmet er altså ikke helt klart. Men vi skal samarbeide med våre venner fra ITFC Sweden, som også reiser over til balløya samtidig med oss.

Sett av denne weekenden og bli med på en flott tur til Ipswich!

Fullt program for hver dag oppdateres fortløpende og legges ut på våre sider!

Her er link til arrangement-siden på facebook: FELLESTUREN VÅREN 2017

FREDAG: Vi møtes på The Dove. Svensk/Norsk forbrødring og mulig møte med ex-spillere.

LØRDAG: Oppsamling på Mannings. Så en tur innom Black Horse før kampen. Vi nordmenn pleier å gå på St.Judes etter hjemmekampen mot Birmingham.

SØNDAG: Busstur!
· Avreise 9.30 fra Crown House i Crown Street, dette er det vanlige stedet
· Foerste stop er Hadleigh, vi starter med frokost paa The George hvor de venter oss kl 10
· Deretter gaar turen til Kersey, er kun en pub i Kersey (knoettlite sted) men omgivelsene er fantastiske!!
· Saa gaar turen til Lavenham, jeg tror dette er Suffolk’s eldste village uten at jeg har sjekket det. Er vakkert der hvertfall og flere flotte puber aa velge mellom
· Vi avslutter i Long Melford, nok et vakkert sted med flere vannhull vi kan besoeke
· Beregnet ankomst tilbake til Ipswich er 2100, kan ikke bli senere grunnet hviletid for sjaafoeren.

Der max 30 minutters kjoering mellom stedene vi skal besøke!

Prisen er £15 per person, vi har en 53 seter tilgjengelig

MANDAG: Mulig omvisning på Playford Road samt mulig overvære trening med A-laget. Det er også en U-23 kamp samme dag som vi definitivt skal på. Tid og sted kommer senere.

TIRSDAG: Her er intet planlagt enda bortsett fra hjemmekampen mot Wigan på kvelden.

Organisering:
Som vanlig booker hver enkelt flybilletter og hotell på nett. Trenger du hjelp til dette, kontakt Geir Ingvald.

Flybooking:
www.ryanair.com: Fra Østlandet vil nok de fleste reise med Ryanair fra Rygge fredag kveld eller lørdag morgen til Stansted Airport. Retur fra Stansted onsdag morgen eller ettermiddag til Rygge. Ryanair fra Torp er selvsagt også et utmerket alternativ.
En del foretrekker, eller må benytte, Norwegian eller SAS, avhengig av hvor man bor. Da lander man på henholdsvis Gatwick Airport og Heathrow Airport; begge cirka to timers togreise fra Ipswich (via London, med togbytter og t-bane).

Deltakerliste utgis i god tid, slik at man kan koordinere planer med andre på samme fly fra rundt omkring i Norge.

Overnatting:
Novotel er utvilsomt norske Ipswich-supporteres storfavoritt:www.novotel.co.uk.
Penta Hotel: www.pentahotels.com, kort vei til Portman Road, noe lengre unna sentrum.
Ikke langt fra Novotel og marinaen ligger Travelodge:www.travelodge.co.uk og Premier Inn: www.preimerinn.co.uk. Disse har små rom og enkel standard, men er absolutt ok.
For øvrig ligger fasjonable Salthouse perfekt til i marinaen.www.salthouseharbour.co.uk
Og sist, men ikke minst: Willoughby Lodge Bed & Breakfast, ved jernbanestasjonen. Meget enkel standard, felles bad og toalett kan gi litt ventetid for morgenstellet, men stedet har atmosfære og sjel. Tlf 0044 1473688652 (Landlorden Roy er ikke på Internett).

Transport i England:
De fleste ankommer Stansted, så vi satser på å organisere samkjøring her fredag. Gatwick og Heathrow: Kjøp togbilletter hjemmefra på forhånd:www.thetrainline.com. Ikke nøl – vær tidlig ute; prisene stiger fram mot reisedatoen. Vær obs på at billigbillettene gjelder kun den spesifiserte togavgangen de er bestilt til. Legg derfor inn god tidsmargin og ta høyde for forsinket fly. Det er meget dyrt å kjøpe togbilletter i billettluka på reisedagen i Storbritannia.

Pris:
Kommer selvsagt an på hvordan man reiser og hvor (fint) man bor. Hotell fra cirka 500 kroner per natt per rom (altså 250 per natt hvis man er to på rommet). Flyprisene endres stadig: 1000-2000 kroner t/r med Ryanair, inkludert 1stk. innsjekket bagasje. Transport til Ipswich cirka 300 kroner t/r Stansted med samordnet kjøring i buss eller taxi (cirka 600 kroner tog t/r Gatwick og cirka 700 kroner tog t/r Heathrow). Cirka 350 kroner per fotballkampbillett. Totalt cirka 6000 kroner (i tillegg kommer deltakelse på diverse arrangementer, pubsamlinger, fellesmiddagen etc.).

Send en SMS eller epost til Geir Ingvald når du har bestilt tur, gjerne med kort info om flybooking og hotell. Kontroller at passet er gyldig og husk reiseforsikring! Av erfaring vet vi at noen bare kan delta på en av kampene, og dermed halve turen. No problem!

Come on you Blues!

Vennlig hilsen ITSCONs arrangementskomité.
Geir Ingvald Jacobsen, Bekkesvevegen 35b, 2315 Hamar. Tlf 95182616. geir_ingwall@hotmail.com
Inge Haug, 36 Avondale Road, IP39JT Ipswich. Tlf 00447776060535. Inge.Haug@dhl.com