Solid start på sesongen

Sesongen kunne ikke startet på en bedre måte får vårt kjære Ipswich Town.

Vi tikker mot nok en landslagspause og Town har lagt bak seg 11 kamper i League One, en sjarmerende liga vi helst vil kun nyte en sesong av. Og en mer solid start på sesongen trur jeg de fleste ikke hadde turt å håpe på. Spissene Kayden Jackson og James Norwood scorer i henholdvis 0,55 og 0,45 mål per kamp noe som tilsier minst ett mål av vårt spisspar per kamp.

Da kan vi regne med at vi har møtt flere solide lag i starten som Peterborough, Sunderland og Fleetwood. I tillegg har vi spillere som hver måned er med i kåringen av månedens spiller, samt vår egen manager Paul Lambert. Vi har backer som scorer mål og noen unggutter som virkelig viser lovende takter. Vi har en keeper som strutter av selvtillit og gjør seg selv til en publikumsfavoritt. Og viktigst av alt, vi selger billetter bedre enn på lenge og selger ut bortekampene på sekundet. Ipswich Town er uten tvil størst i klassen når det kommer til fans i League One. En blue army som er bak de hele veien. Per dags dato leder vi tabellen foran Wycombe med fire poeng og en kamp mindre spilt. Ipswich Town er med Liverpool kun det eneste ubeseirede laget i Engelsk fotball. Åtte seire og tre uavgjort viser tabellen nå, en tabell vi kan være meget fornøyd med.

Nå er det på tide med en landslagspause, men 20. oktober møter vi Accrington Stanley på bortbane og da skal vi jakte tre nye poeng.

Enn så lenge, OPP MED TOWN!