Snipp snapp snute så var…

..cupeventyret ute.

Vi skal visst aldri ta oss videre til 4.runde. Nå går vi glipp av en hjemmekamp mot Brighton i 4.runde noe som ville gitt gode inntekter inn. Evans klager på at det koster ca £5M å drifte Town pr.år. Da burde man se seg selv i speilet og satse der hvor inntektene kan komme. Og FA-cupen er en av de stedene man kan hente inn en god del pund hvis man kommer langt.

Hoderystende Ipswich fans ble igår vitne til en av de dårligste Ipswich kampene på lang, lang tid. Dette var skremmende svakt. Helt planløst. Ros til Lincoln som jobbet og sto på, og det var ikke ufortjent at en av banens beste Nathan Arnold scoret på overtid. Men allikevel, de spiller på nivå 5 !! Vi lot de styre spillet og ble presset bakover med en midtbane som ikke fungerte. Vi startet med en 3 5 2 formasjon men ikke med Dozzell, Bru og Skuse i midten som jeg håpte og trodde på, men med Skuse, Douglas og Ward ! Den fungerte ikke i det hele tatt og vi ble baktunge alt fra start. Ikke vet jeg hva Bru har uoppgjort med Mick, men han får sjelden tillit. Synd, for han er mye bedre enn Douglas. Men igår var det mye som sviktet. Det som også er trist å se er at en normalt så stabilt god og kompromissløs spiller som Berra fortsetter å rote det til. Slår ballen vekk i panikk når han til og med er upresset. Det er et dårlig tegn. Har han mistet motivasjonen helt ? Med Webster ute i lang tid så trenger vi en Berra i god gammel form. Og så håper jeg at Smith snart er klar også. For Digby er ikke svaret i en treer der bak. Jeg håper Chambers, Smith og Webster er løsningen for neste sesong, såfremt Berra drar hjem til Skottland.

Fotball handler om samhandling, bevegelse og et presist pasningsspill. Det gjelder uansett hvilken formasjon man spiller. 3 5 2, 4 4 2 eller 4 5 1. Spiller ingen rolle. Man setter opp en formasjon som passer spillerne man har til rådighet best. I noe grad må man tilpasse seg motstanderen, men det skal ikke være førende. Alt dette sviktet igår. For meg virker det som at McCarthy nå har brukt opp de idéer han har. At han fortsatt velger å ha Skuse og Douglas på banen samtidig er for meg uforståelig. Vi mister midtbanen med en gang. Den delen av laget bør styrkes. Vi må få inn en kreativ spiller så fort som mulig. Vi har Bishop i bakhånd men det tar tid før han er klar. Og Dozzell er for ung til å ta alt ansvar alene. Håper de to får en god pre season før neste sesong tar til.

Nei, dette ser alt annet enn lyst ut. Hadde et visst håp om at Leon Best kunne slå til igår når han fikk sjansen fra start, men han skuffet også stort de gangene ham fikk ballen i beina. Ikke til å kjenne igjen fra kampen jeg så mot Aston Villa i september. Men han blir selvfølgelig preget av dårlig samhandling han også. Han var tydelig misfornøyd da han ble byttet ut i går. Avslørt av TV. Lawrence gjorde nok en gang en god kamp men ble altfor alene. Samtidig prøvde Lincolns Wood å kveste han gang på gang, og det med dommerens velsignelse. Han burde hatt rødt kort !

Nei, jeg kan ikke akkurat si at jeg gleder meg til helgens oppgjør borte mot opprykksjagende Huddersfield. Med den selvtilliten laget har nå så blir dette en meget vanskelig oppgave.

Og for de som tror at det vil skje noe på managersiden så står MD Ian Milne idag fram og ber fansen stå bak McCarthy og laget i «denne tunge tiden». Det viser jo bare hvor handlingslammet ledelsen er. Med andre ord så har de ikke råd til, eller vil ikke ta seg råd til, å sparke McCarthy nå. Ei heller tror jeg det kommer noen spennende signeringer inn. Måtte jeg ta feil, men når vi får inn spillere som Moore (fra Forrest Green og ex-Viking) og Spence (frigitt fra MK Dons) så viser det hvilket nivå McCarthy får hente spillere fra. Det er enkelt og greit ikke godt nok ! Hva med en kreativ midtbanespiller fra Nederland ? Det har vi hatt suksess med før, og de koster langt mindre enn de på balløya. Men det blir vel bare med drømmen. Hadde vi bare fått til én stor signering så kunne det løftet hele laget. Men det tar nok ikke Mr. Evans seg råd til. Milliardær som han er…