Signering nummer to i boks for Ipswich!

Samme dag som Kieffer Moore ankom Ipswich, ble også signeringen av Jordan Spence fra MK Dons gjennomført. 26 åringen med fortid i West Ham har tilbragt de fire foregående sesongene i MK Dons. Spence var med på å spille The Dons opp til Championship, med nedrykk påfølgende sesong. Spence fungerer best på høyre back, men kan også bekle rollen som midtstopper.

Jeg ser virkelig frem til å komme i gang! Til tross for at overgangen skjedde så hurtig, tror jeg ikke det blir noe problem med å tilpasse seg, ettersom jeg har trent med klubben tidligere. Jeg kjenner spillerne, støtteapparatet og ikke minst treneren, derfor var det en enkel avgjørelse å komme hit.

Jordan Spence (2017)

Fikk Premier League debuten mot Manchester City

Spence fikk sin Premier League debut i en alder av 19 år, da West Ham møtte Manchester City på Upton Park. Han fikk ytterligere en Premier League kamp, et 3-2 tap mot Wigan som sikret nedrykket til Championship for West Ham i 2010. Han fikk ny kontrakt med West Ham i etterkant av nedrykket og ble i klubben frem til 2014. I løpet av de fire påfølgende årene var han utlånt til hendholdsvis Scunthorpe, Bristol City, Sheffield Wednesday og MK Dons. Hans opphold i MK Dons var såpass vellykket at de valgte å signere Spence permanent i 2014.