Rowe, Taylor og Diagouraga til Ipswich

Ipswich har fullført tre nye signeringer. Danny Rowe, Steven Taylor og Toumani Diagouraga er klare for klubben.


Danny Rowe:

Danny Rowe har signert for Ipswich, og er klar for å ta steget fra non-league til Championship. Kantspilleren har signert en kontrakt som binder ham til Ipswich de neste tre sesongene. Steget opp til Championship er stort, men Rowe er sikker på at vil takle det:

– Jeg har et ønske om å spille på øverste nivå i fremtiden, så det å komme til en klubb som Ipswich er helt perfekt for meg. Jeg vet det vil bli vanskelig å skaffe seg en plass i startoppstillingen, men jeg er sulten på å vise hva jeg gjøre og ser frem til å teste meg på Championship nivået.

– Folk ser nok på dette som et veldig stort steg å ta, men jeg fokuserer ikke på det. Jeg vil kun fokusere på å prestere for Ipswich. Jeg har spilt veldig fra for Macclesfield og ønsker nå å ta med meg den formen og utrette noe for min nye klubb. Jeg kan ikke vente med å komme i gang, uttalte Rowe.

Steven Taylor:

Den tidligere Newcastle kjempen Steven Taylor (31) er klar for Ipswich. Taylor står oppført med over 200 kamper for Newcastle, hvor flesteparten av dem ble spilt i Premier League. Midtstopperen slet med skader i slutten av oppholdet i Newcastle og valgte derfor å dra til USA og Portland Timbers for å rehabilitere seg. Taylor som er et ekte Newcastle produkt, tilbrakte 13 sesonger hos The Magpies og dette var også klubben han var supporter av som liten.

Taylor har signert en kontrakt ut sesongen med Ipswich og blir en sårt tiltrengt forsterkning ettersom Adam Webster er ute med skade. Han er klar for å spille for det han omtaler som en «skikkelig» klubb, en klubb en fantastisk historie, og en klubb som som en svært profesjonell.

Mick og spillerene har tatt Taylor svært godt i mot. Taylor tilbragte som kjent en god del tid med klubben før han signerte og skryter av mottakelsen sin: – Mick har vært svært positiv med meg og jeg er veldig fornøyd med å få denne muligheten. Jeg har trent med klubben en stund og resten av spillerene fikk meg til å føle meg hjemme fra første sekund. De fikk meg til å føle meg velkommen i gruppen den uken jeg tilbragte her før jeg signerte. – Ipswichs historie kjenner jeg godt fra min tid i Newcastle. Jeg spilte under Sir Bobby Robson og Charlie Wood i Newcastle, og de fortalte alt om hvilken fantastisk klubb Ipswich er, så jeg er veldig fornøyd med å være her nå.

Toumani Diagouraga:

Ipswich har fullført signeringen av 29 år gamle midtbanespilleren Toumani Diagouraga fra Leeds. Han har signert en låneavtale ut sesongen. Diagouraga har lang fartstid i Engelsk fotball, hvor han står oppført med over 350 kamper i det engelske ligasystemet.

Diagouraga tilbragte sin ungdomstid i den franske storklubben Paris Saint-Germain, før han tok turen videre til England. I England har han spilt for det meste av fotballklubber som kan krype å gå. Watford, Swindon, Rotherham, Hereford, Peterborough, Brentford, Portsmouth, Leeds og nå Ipswich er klubbene Diougaraga har vært innom. Han har slitt med spilletid etter overgangen til Leeds, og er nå klar for nye utfordringer i Ipswich:

– Jeg har et mål om å hjelpe Ipswich med å klatre oppover Championship tabellen, fortalte han da overgangen var i boks.