Pubguide

En viktig del under oppholdet i Ipswich er selvfølgelig sosialt samvær på puben. Supporterklubbens medlemmer er oftest å finne på Mannings pub lokalisert midt i sentrum ved rådhuset. Men det finnes et mangfold av puber - og supporterklubbens Rune Hoff har gått akademisk til verks, og gjort sine vurderinger av en rekke etablissementer i Ipswich. Disse er derimot foreldet.

Så har du egne vurderinger - eller vært på andre puber i byen det siste året, og har meninger om dem som du ønsker å dele med oss andre - bare ta kontakt. Følg link og send mail til ITSCON

Vi forventer en helt uhøytidlig og subjektiv opplevelse av de forskjellige etablissement, vurdert etter kriterier som vi tror er viktige og riktige på steder hvor man drikker og spiser.

En helt uhøytidlig og subjektiv opplevelse av de forskjellige etablissement, vurdert etter kriterier som jeg mener er viktige og riktige på steder hvor man drikker og spiser.

- Knut Ronny Franck

PUBENE ER VURDERT ETTER FØLGENDE KRITERIER:

  • Førsteinntrykk
  • Utvalg mat
  • Utvalg øl
  • Prisnivå mat
  • Prisnivå øl
  • Musikk / Jukebox?
  • Beliggenhet i forhold til Portman Road, evt på veien dit.
  • Do-fasiliteter
  • Betjening
  • Andre spesielle ting å ta med i betraktningen

SEND INN BIDRAG TIL PUBGUIDEN

Emailolebernt@ipswich.no

PUB 1 - O’NEILLS

oneills stansted

O’Neills på Stansted

Den første puben som ble besøkt var O’Neills på Stansted. Hadde litt over en time å slå i hjel før bussen til Ipswich skulle gå, så intet passet bedre enn et pub-besøk her. Dette må vel karakteriseres for å være en klassisk ventepub, her sitter man mens man venter på noe, gjerne et fly vil jeg tro.

Sist jeg reiste så jeg at denne puben ikke heter O’Neills lenger, men har blitt mer kontinental. Husker ikke hva den heter, men det var ikke skjedd store forandringer der.

[PROGRESSBAR_WP id=122144]

Oppsummering

Pris på mat jeg spiste: Drakk bare øl
Pris på øl jeg drakk: £2.85 (Carling)
Scorer kanskje i overkant høyt, da det er første puben som blir besøkt på turen, og man er forventningsfull.

Spesiell ting å nevne: Bussen fra Stansted til Ipswich går igjennom en liten by som heter Coggeshall, eller noe sånt, i alle fall begynte det på Cogges og dette uttales jo gjerne "cocks" blant de lokale. Vet ikke om det bare er meg, men jeg finner det i alle fall noe ironisk at de erke-monarkistiske engelskmennene har tillatt noen å plassere to puber som henholdsvis heter ’The Queens Head’ og ’The Kings Arms’ på ett sted som heter noe som uttales som…, nei, kanskje er det bare jeg som synes dette er merkelig.