Program for fellesturen

NÅ DRAR VI TIL IPSWICH

Vi møter Birmingham lørdag 1.april og Wigan tirsdag 4.april. Begge kampene går på Portman Road. Dette er to ekstremt viktige kamper hva angår ny kontrakt i The Championship! Forøvrig kan vi nevne busstur på søndagen til Hadleigh, Kersey, Lavenham og Long Melford. Besøk på treningsfeltet. Er vi heldige får vi en miniutgave av ITSCON Ale Trail i Ipswich også.

Programmet er 99% klart. Vi skal samarbeide med våre venner fra ITFC Sweden, som også reiser over til balløya samtidig med oss.

Sett av denne weekenden og bli med på en flott tur til Ipswich!

FREDAG:

Vi møtes på The Dove. Svensk/Norsk forbrødring og mulig møte med ex-spillere.

19.30 Pubkväll på The Dove Vi samlas från kl 19.00 på puben The Dove för en träff med våra norska supportervänner. Landlord Ady försöker ordna så att vi får träffa antingen en före detta spelare eller någon från nuvarande trupp under kvällen samt kommer vi anordna quiz och lotteri med ITFC-priser i potten.

LØRDAG:

Kl.11:00 Oppsamling på The Plough hvor det blir quiz med preimer. (https://www.greatukpubs.co.uk/ploughipswich) Så en tur på The Mannings før vi går innom Black Horse før kampen. Etter kampen drar på på Legends Bar inne på Portman Road, dvs øverst på Sir Alf Ramsey Stand. Bare følg skiltingen. Her får vi møte tidligere spillere, helt fra 60-tallet og opp til nå. Vi nordmenn pleier ofte å gå innom St.Judes før vi finner oss et sted med noe live-musikk etter hjemmekamper.

SØNDAG:

Busstur!
· Avreise 9:30 fra Crown House i Crown Street, dette er det vanlige stedet.
· Første stop er Hadleigh, vi starter med frokost på The George hvor de venter oss kl 10.


· Deretter går turen til Kersey, er kun en pub i Kersey (knøttlite sted) men omgivelsene er fantastiske!!
· Så går turen til Lavenham, jeg tror dette er Suffolk’s eldste village uten at jeg har sjekket det. Er vakkert der hvertfall og flere flotte puber å velge mellom.


· Vi avslutter i Long Melford, nok et vakkert sted med flere vannhull vi kan besøke.
· Beregnet ankomst tilbake til Ipswich er 2100, kan ikke bli senere grunnet hviletid for sjåføren.

Der max 30 minutters kjøring mellom stedene vi skal besøke!

Prisen er £15 per person, vi har en 53 seter tilgjengelig.

MANDAG:

Mulig omvisning på Playford Road samt mulig overvære trening med A-laget. Det er også en U-23 kamp kl.13 på Playford Road mot Sheffield Wednesday som vi definitivt skal på.
Fellesmiddag på Kwan Thai Restaurant klokken 18:00 i 14 St Nicholas Street som ligger et sted mellom Novotel og Mannings.
http://kwan-thai-restaurant.co.uk/menus/3504247

TIRSDAG:

Her er intet planlagt bortsett fra hjemmekamp mot Wigan på kvelden. Det er meget mulig at vi kjører en mini-versjon av Ipswich Ale Trail.