Preview: QPR – Ipswich

BØR TA POENG, HELST SEIER

QPR er helt på felgen for tiden. Ian Holloway tok nylig over roret der, og det har gått veldig dårlig. QPR er elendige under Holloway. De vant forrige kamp borte mot Wolves. En seier som omtales som et «ugly win». Før denne kampen hadde QPR 6 kamper på rad med tap og 4 uten å score mål. QPR er definitivt i nedrykks-striden, mens vi er kanskje på vei dit.

Jada, vi vant forrige kamp mot Bristol City, så vidt. Det rart hvor fort folk glemmer. En liten seier mot det laget som var5 dømt nord og ned før sesongen, også er liksom alt helt greit igjen. Men alt er ikke greit i Ipswich. Akkurat som QPR så sliter vi, dog ikke like mye som dem. Derfor bør vi vinne mot dem på Loftus Road. Vi må i det minste ta poeng fra dem der. Tap er for dårlig.  Vi kan forvente et knalltøft oppgjør. Holloway sine spillere har fått beskjed om å kjempe som om det gjelder livet. QPR har benket sine playmakere Onuoha, Chery og tidligere Ipswich-spiller Massimo Luongo til fordel for muskelbunter. Det blir altså en liten krig i London i dag. Sånn vi kjenner McCarthy så vil han forsøke å tilpasse seg enhver motstanders spillestil, så derfor blir det nok våre tøffeste som starter, hvem nå enn det er. Douglas kanskje? Jeg tror at vi for se han og Skuse på midten, eller Skouglas som de kalles når de starter sammen. Hver gang McCarthy møter en annen gammel ringrev virker det som om han bruker litt ekstra tid på forberedelsene og er mer fokusert enn vanlig. Det er åpenbart viktig å slå hverandre; gamlinger imellom. Forvent Dozzell og Bru på benken. men de kommer inn i 2.omgagnen, og kan være med på å snu kampen i vår favør. Pitman hadde en helt uvirkelig høy scoringsprosent før han kom til oss. Den har gått betraktelig ned siden da, men han virker å score mer jevnlig nå.

Jeg er fremdeles preget av romjula og kampen mot Fulham. Et øyeblikk som kan kalles frysepunktet, og det på Kelvin-skalaen. Når dommeren blåste av den kampen så jeg bare rett ned i avgrunnen. Vi kommer til å tape nesten alle kampene vi har igjen, tenkte jeg. Vi rykker ned. Vi trenger minst 15 poeng til for å være sikre. Men jeg er redd vi ikke får noen av dem i dag.

Historisk sett er vi jevngode med QPR. Vi har en vinnerprosent på 40.5, mens QPR har 35.1% seire. Så gjenstår det å se hva planen vår er for resten av sesongen. Kjøper vi oss spillere i januar som kan ta oss opp i play off inneværende sesong, eller satser vi på å bruke resten av sesongen til å gi våre egenproduserte spillere sårt tiltrengt spilletid i Championship.

FORRIGE KAMP MOT QPR:

https://www.youtube.com/watch?v=VJCr1kK1Svo