Portman Road

Beskrivelse

Portman Road ble åpnet i 1884. Stadion ligger midt i sentrum av byen og kort vei til togstasjon, busstasjon, torget, gågatene, puber og restauranter. Portman Road har en kapasitet på 30311 og er den største arenaen i East-Anglia. Tilskuerrekorden er på 38010 fra kampen mot Leeds Utd, 6. runde i FA cupen 1975. Stadion består av 4 all-seater stands. Sir Bobby Robson Stand, Cobbold Stand, Sir Alf Ramsey Stand og East of England Co-operative Stand.

portman-road-ipswich-town-seating-plan

Billettinfo og priser

Supporterklubben selger også billetter til alle hjemme- og bortekamper og prisene varierer fra NOK 250,- til 450,- inkl. porto og gebyr.

Nærmeste jernbane- eller t-banestasjon

Det er kun 1 jernbanestasjon i Ipswich og ligger ca. 5-10 minutters gange fra stadion. Togtid fra og til London (Liverpool Street Station) øst i London tar cirka 1 time og 10 minutter. Det går 2-3 tog i timen fra og til London.

Busstransport

Det er også mulighet til å ta buss til Ipswich. Det finnes flere leverandører, men National Express er en som kjører fra Stansted flyplass. Det tar rundt 1,5 time.

Anbefalte puber og spisesteder i nærheten

Mannings ligger ved torget og kun 5-10 minutters gange til stadion. På vei til stadion går man forbi Black Horse Pub og Drum&Monkey pub i nærheten av stadion. The Plough og spesielt St.Judes anbefales før og etter kamp.

Det finnes også flere mikrobryggeri i Ipswich.