Paul -> Paul -> Paul. Bingo!

Da er det bekreftet. Ipswich har ansatt Paul Cook som manager frem til 2023. Paul har vært fotballspiller for Wolves, Wigan og Coventry. Etter at han la opp i 2006 har vært manager for Chesterfield, Portsmouth og Wigan før han nå trer inn i nye arbeidsoppgaver hos Ipswich. I alle disse tre forrige klubbene klarte han å rykke opp, så det lover godt for vår nye sjef. Han har også spilt og vært manager for kveldens motstander Accrington Stanley, men denne kampen vil ledes av førstelagstrener Matt Gill.

Gary Roberts blir også med inn i trenerteamet. 36-åringen spilte for Ipswich mellom 2006 og 2008, og fikk totalt 59 kamper. Han scorte totalt 4 mål fra sin forsvarsposisjon.

Kveldens motstander

Etter å ha vunnet en ‘sekspoenger’ i helgen, er det nok en mulighet til å ta enda èn i kveld når vi møter Accrington Stanley. De ligger på plassen foran oss med like mange poeng og litt bedre målforskjell. På de tre siste kampene sine har de spilt U, T og U, som gir 2 poeng av 9 mulige.

Motstander Accrington har en storscorer i Dion Charles som har 13 mål i League One. Han blir det viktig å få kontroll på i kveld dersom han stiller til kamp. Etter to kamper med hvile på grunn av en ankelskade er det fortsatt ikke bekreftet om han er klar. Joe Pritchard har også utmerket seg fra sin midtbaneposisjon og scoret 8 mål + 6 assist. Etter å ha fått rødt kort tidlig i februar har han ikke vært en del av troppen i de neste 6 kampene. Det er også usikkert hvorvidt han blir å se i troppen til trener John Coleman.

Sist vi møtte Accrington vant vi 2-0 på hjemmebane. Dette var tidlig i sesongen og Ipswich hadde god kontroll i toppen av ligaen. Etter varierende prestasjoner er vi nå på vei oppover til dit vi var i oktober. Kveldens oppgjør er en viktig del av reisen.

Opp med Town!