You are currently viewing Og vinner av tippekonkurransen er..

Og vinner av tippekonkurransen er..

Vi har tre som tippet 9 riktige resultater og kåres som vinnere av årets konkurranse. Dette ble Bjørn Eliassen, Geir Halvard Nilssen og Roy Rones. Alle tre leverte 53 forsøk (så de manglet 1 kamp hver). Det gir da en treffprosent på 17%.

GRATULERER! Flotte premier til alle tre fra ITSCON.

For å oppsummere med litt statistikk så var det 240 deltakere som har gitt sitt forsøk på å gjette riktig resultat. Totalt 5331 forsøk har blitt kommentert over sesongens 54 kamper, hvorav 46 av disse har vært ligakamper og 8 var cup-kamper. Det var fire navn som gjettet alle kampene, og det var Tommy Bjørnstad, Marius Tandberg, Bjørn. E Sundin og Erik Andreas Røed.

Til sammen har vi 389 riktige. Dette gir oss som felleskap en treffprosent på litt over 7%. Sammenlignet med forrige sesong var vi 225 deltakere, med en treffrate på 8,7%.

Vi har tre kamper med 115 tippeforsøk, som er det høyeste antallet i år. Det var mot hjemmekampene mot Portsmouth og Cheltenham og bortekampen mot Sheffield Wednesday. Færrest var i Football League Trophy-kampen mot West Ham U23, med 69 deltakere. I ligakampen mot Lincoln på hjemmebane hadde vi flest riktige svar. Da var det 29 av 109 som tippet korrekt. Med andre ord litt over 1 av 4 hadde rett den runden.

Høyest treffprosent (med minimum 3 riktige) var Tor Hesthamar med 6 av 21 riktige og dermed 28,57% treffprosent.

Sjefen og formann Ole Bernt Krogstad deltok 26 ganger og hadde 1 riktig, og grunnlegger Arnt Nodeland står med 7 riktige av 53 forsøk.

Rune Larsen må hylles for å være den med flest forsøk uten å ha tippet riktig på sine 50 forsøk.

Det var 13 med fornavn «Bjørn» som deltok i konkurransen. De fikk 23 riktig av 307 forsøk. «Jan» var 11 stykker og fikk 29 riktig av 281 forsøk.