Null poeng ble igjen på Portman Road

Tidlig scoring av Britt Assombalonga skulle sette tonen for denne kampen. 

Adam Webster var ute med skade i denne kampen. Luke Chambers ble flyttet inn i midtforsvaret sammen med Berra. Det gjorde at Josh Emmanuel fikk starte på høyreback, som var den eneste forandringen fra forrige sterke borteseier på Hillsborough.

Kampen var kun 17 sekunder gammel når gjestene puttet ballen bak Bialkowski. Gjestene startet med et langt oppspill som Knudsen headet ned mot Berra. Der hadde de ingen kommunikasjon som gjorde at Ben Osbourne plukket opp ballen og la den til rette for Britt Assombalonga som satt ned til høre for Bialkowski. Det er så langt det kjappeste målet i Championship denne sesongen.

Nottingham Forest kontrollerte kampen i starten og Ipswich sin første sjanse kom ikke før etter 19 minutter i regi av Tom Lawrence. Ipswich hadde problemer med å komme seg godt inne i kampen. Det tidlige målet virket å hadde gitt spillerene et lite sjokk.

Og rett før pause så kom scoring nummer to for Britt Assombalonga. Igjen var Ipswich uheldig med tidspunktet de slapp målet inn på. Da hadde den verst tenkelige starten på 2. omgang.

Etter pausen.

MM prøvde naturligvis å gjøre noe med den situasjonen de befant seg i. Da kom Bru og Williams inn for Ward og Bishop.

Ipswich startet 2. omgangen med flere baller inn i Forest sin 16meter. Dessverre var det aldri en spiller med blå drakt der.

Ipswich hadde noen sjanser med McGoldrick og Lawrence som presset på. Varney kom inn med mer trøkk på topp, men det ble ikke noe mer enn nesten for The Tractorboys. Knudsen fyrte et skudd over, som på mange måter oppsummerte dagen for Ipswich på Portman Road.

Og når dommeren blåste av kunne Nottingham Forest ta med seg alle 3 poengene hjem til East-Midlands.