You are currently viewing ITSCON sin fellestur: program

ITSCON sin fellestur: program

Etter en resultatmessig begredelig måned reiser vi håpefullt over den lille dammen til balløya for å være 12.mann på vårt kjære lag og for å hjelpe Ipswich tilbake på vinnersporet. To kamper på Portman Road står altså som vanlig på programmet; denne gangen mot The Bluebirds og The Trotters.

sUPPtUR

PROGRAM:

(Alle tidspunkt er lokal tid)

TORSDAG 29/10:

Kl.19:30 Legends Bar på Portman Road. «Meet the Club evening» inkludert Supporters Club AGM. For de som skulle være der allerede torsdag kveld kan dere få en tidlig møte med McCarthy og Connor m.fl da det arrangeres en Q&A med flere representater fra klubben.

FREDAG 30/10:

Reisedag. Pubkveld med karaoke på Mannings fra 17-21 for dem som ankommer Ipswich tidlig nok

.Mannings

LØRDAG 31/10:

Bli-kjent-samling fra kl. 11:00, Mannings Pub i sentrum. Her utleveres bestilte kampbilletter fra kl.13:00. Vi beveger oss til Black Horse nærmere kampstart. Kamp Ipswich Town – Cardiff City, Portman Road kl. 15:00. Etter kampen møtes vi på Legends Bar hvor vi får møte spillere. Av erfaring vet vi at fellesopplegg etter Legends Bar ikke fungerer, men møtested/-tid kunngjøres likevel – og så er det opp til hver enkelt om man vil være sosial.

Jonny-Parr-wheels-away-285

SØNDAG 1/11:

Sightseeing-tur i Ipswich og omegn med buss. Vi har leid en 39-seters buss. Prisen er £16 per pers. Avreise kl.10:00 Crown Street ved Crown House. Retur Ipswich ca. 22:00. Frokost for de som ønsker det på Cricketers fra kl. 09:00. Vi skal bl.a innom stedene Chappel, Mount Bures, Edwardstone og Sudbury.

MANDAG 2/11:

Møt spillere og trenere på Ipswich-trening kl.11:00 på Playford Road. Det arrangeres en kamp bare for oss. Felles transport fra Pentahotel kl.1000. Vi kjører innom Novotel 10:15. Felles middag kl.19:00 på The Dhaka i 6 Orwell Place, http://www.thedhaka.com/

Pre7

TIRSDAG 3/11:

Lunsj-quiz kl.14:00 på Mannings. Kamp Ipswich Town – Bolton Wanderers, Portman Road kl. 19:45.

Portman1

ONSDAG 4/11: Hjemreise.

Det kan komme små endringer til programmet. De kunngjøres høyt og tydelig ved felles samlinger og i alle sosiale medier ITSCON har. 

OPP MED TOWN!

Dette innlegget har 2 kommenta

  1. Geir FollesØ

    Takk for flott programoppsett.
    Det står at bestilte kampbilletter blir utdelt på Mannings Pub lørdag før kampstart. Jeg har tidligere fått beskjed om at billettene blir sendt i posten?

  2. Ole Bernt

    Dette ligger an til nok en fin tur! Vi har hatt dialog med alle som skal ha billetter. De som ikke har mottatt per post får billettene som nevnt på lørdag av Arnt H. Nodeland. Vi har sendt deg en ny epost, Geir.

Kommentarfeltet er stengt