Ipswich – Sheffield Wednesday

Lag i motgang har som regel liten flyt. Det var dessverre nok et eksempel mot Aston Villa. Ingen av lagene klarer å sette sitt preg på kampen, men Ipswich Town får ikke med seg viktige poeng. Er det noen utvei?

Av: Erik Røed

Portman Road klargjøres igjen for en livsviktig fotballkamp i kampen om å overleve i Championship. Motstander ligger nå på 17.plass i ligaen, og har hatt en god formkurve siden jul. 3 seire, 2 uavgjort og 1 tap er fasiten, og de har med det sikret seg et lite forsprang til lagene under streken.

Når vi møtte Sheffield Wednesday i høst hadde vi uavgjort til pause, etter at Nsiala reduserte til 1-1. Dessverre fikk samme mann rødt kort etter pause og vi klarte ikke holde på resultatet. Tap 2-1. Når vi ser på de siste 6 kampene mellom oss og motstander Sheffield Wednesday har det endt 2-2-2. Så hvis vi skal følge statistikken ender kampen uavgjort.

Deadline Day ble avsluttet i natt, og vi endte opp med et nytt fjes. Forsvarsspiller James Bree kommer fra lån og vil være en forsterkning på høyresiden. Her er en oppdatering på hva Paul Lambert har gjort i dette vinduet.

Inn:
Callum Elder (Leicester, lån)
Janoi Donacien (Accrington Stanley, kjøp)
Will Keane (Hull City, lån)
Collin Quaner (Huddersfield Town, lån)
Simon Dawkins (free agent)
James Collins (free agent)
Alan Judge (Brentford, kjøp)
James Bree (Aston Villa, lån)

Ut:
Danny Rowe (Lincoln City, lån)
Janoi Donacien (Accrington Stanley, lån)
Jordan Roberts (Lincoln City, lån)