Ipswich ser til tidligere blues Ryan Tunnicliffe

Ipswich ser igjen på markedet over løslatte spillere.

Klubber som Rangers, Reading, Huddersfield, QPR, Cardiff og Nottingham Forest ser på den tidligere Ipswich-spilleren Ryan Tunnicliffe. 24-åringen var på lån til Ipswich sesongen 2013/2014, og spilte 29 kamper. Det ble ikke noe mål på han den gangen. Kanskje kan det bli ett nytt forsøk etter at han ble løslatt av Fulham etter sesongen som har vært. Sammen med Kyle Lafferty er Ryan på markedet over løslatte spillere. Der ønsker Ipswich å bite godt ifra seg.

Selv skal Ryan ha ønsket en overgang til Portman Road etter han elsket sin tid i Ipswich forrige gang. Sist ønsket han en permanent overgang til Ipswich, men han ble solgt til Fulham. Siste del av sesongen som har vært, var Ryan på lån til Wigan. Han spilte sist en kamp for Fulham i oktober i fjor.

Selv ønsker Mick McCarthy å forsterke bredden på midtbanen. Huws er sterkt ønsket med videre av både fansen og Ipswich. Selv skal han et ønske om å forbli på Portman Road. Med Douglas løslatt og Bru mest sannsynlig på vei til en klubb i Frankrike, kan Ryan sammen med Huws være to viktige signeringer.