Downes: Gerrard er mitt forbilde

Tidligere Liverpool-spiller Steven Gerrard er det store forbildet til vårt store talent Flynn Downes. 

Flynn Downes har virkelig slått igjennom denne sesongen. Sammen med Skuse på midten har de virkelig styrt kampene, og satt angriperne opp for suksess. Unggutten har alltid ønsket å være som Gerard. En boks til boks-spiller som scorer mål, og hjelper laget ut av vanskelig situasjoner. Selv liker han å takle, samtidig som han alltid liker å notere seg for målpoeng. Selv om MM alltid har likt Downes, så ble han hentet av Ipswich i en alder av syv år.

Flynn spilte for sitt lokale lag Ongar, og han husker at Ipswich hadde speidere der. Han ble skadet og gikk gråtende av banen. Rett etter det kom en speider bort til han og tok seg en prat med han. Plutselig var han en del av Ipswich, og siden det har det bare gått en vei.

Dessverre ble Dozzell skadet, men samtidig oppdaget vi et nytt stort talent i gutten med den blonde manken. MM ba han bare ta noen sprinter på sidelinjen. Rett etter det kom det inn en nervøs unggutt, som allerede har spilt seg inn i fansen sine hjerter. Etter det har han ikke sett seg tilbake.

Nå venter Crystal Palace på Selhurst Park.