Det må snu

0 poeng av 6 mulige.

Med to kamper på rad med tap har Ipswich og Paul Lambert fått en tøff høst og oktober. Det som startet så bra, har nå vist seg fra en helt annen side. Heldigvis var kampen mot Lincoln en betydelig bedre prestasjon, enn kampen mot Doncaster. Vi slipper ikke til så mange sjanser, og klarer å tre igjennom både ett og to ledd. Dessverre mangler vi at spillerne er enda mer kyniske i siste fase. Det må være lov å skyte når motstanderen faller lavt på banen, eller å svinge inn noen tidlige innlegg i håp om at ballen spretter riktig vei. På lik linje som Lincoln spiller Brennan Johnson.

For straffen Toto Nsiala lager er av den uheldige, men også unødvendige sorten. I enda en kamp er han på etterskudd når Johnson stikker forbi, og gir all grunn til at dommeren blåser og peker mot 11-meteren. Klønete, og blir avgjørende for at vi taper. Jorge Grant setter straffen i nettet bak Holy. Grant er toppscorer i League One, med ett mål mer enn vår egen Edwards. Til sammenligning er 5 av hans 6 mål fra straffemerket.

Om ikke straffen og tap var nok, så får tidligere Lincoln-spiller Nolan rødt kort sent i kampen for en stygg takling. Det betyr at han ikke er tilgjengelig i en allerede tynn tropp. Da er det bra vi møter Gillingham, som ikke har vært på formtoppen de siste fem kampene i ligaen med bare 3 poeng. Da er vi tilbake på Portman Road.

Heldigvis er vi fortsatt på den øvre delen av tabellen, og har alle sjanser i verden til å være der fremover.