You are currently viewing «Det går alltid et tog»

«Det går alltid et tog»

I 2002 ble min bror og jeg enige om at vi måtte finne ett lag å heie på i England. Vi var enige om at det måtte være i Championship, men samtidig så bra at det hadde gode sjanser på opprykk til øverste nivå. Valget falt på Ipswich – ett lag med lange tradisjoner som akkurat hadde rykket ned. Ingen skulle beskylde oss for å være medgangssupportere i alle fall. Over 13 år har gått og Ipswich er fortsatt på andre nivå. Men troa er der fortsatt: denne sesongen rykker vi opp!

Reisebrev fra Bjarte Rød.

7. november 2015.

Rotherham – Ipswich 2-5.

Da mitt norske lag, som også er kledd i blått, trakk Celtic i Europa League i høst, tenkte jeg at det endelig var på tide å få sett en Ipswich-kamp også. (Seiers)rusen hadde så vidt lagt seg før jeg og mine tre reisekompiser satt på toget fredag formiddag fra Glasgow til Manchester, hvor vi skulle ha base for helgen. Etter en god engelsk frokost med egg og bacon (les: skinkesteik) lørdag morgen, var vi klare for kamp igjen.

Du kan lese hele reisebrevet i vårt medlemsmagasin «News of the Blues».