Cotter: «Så fort jeg kom til Ipswich ville jeg bli»

Nylige debutanten Barry Cotter sier han ønsket å bli i Ipswich når han ankom klubben på prøvespill noen uker før han signerte fra Limerick. 19-åringen tar seg også tid til å hylle MM og TC. 

Den irske U19-spilleren Barry Cotter som har kontrakt med Ipswich ut 2021 sesongen spilte de første 54 minuttene hjemme i 1-o seieren over The Tykes. Borte i det sure tapet på City Ground ble han ubenyttet reserve, men kan være tilbake i morgendagens hjemmekamp mot Aston Villa.

Ipswich var ikke den eneste klubben som var interessert i Cotter. Klubber som Everton, Sunderland, West Brom og Brentford viste også interesse. Han og hans lagkompis fra Ogbene fra Limerick, hvor han signerte for Brentford. Valget for 19-åringen var enkel, MM og TC. Selv sier han at han vil for alltid være takknemlig for MM og TC, og seieren over The Tykes var den beste dagens i hans liv. Han fikk kun beskjed en time før kamp at han ville starte mot Barnsley.

Til slutt hadde han kun gode ord å si om MM. Han var en ekte gentlemen som satte resten foran seg selv, og behandlet alle likt. En ekte Irsk Legende.