Chambo: «Hadde elsket å være manager for Ipswich en dag»

The skipper ser frem til at Ipswich Town skal produsere trenere og managere fremover.  

Vår kaptein er for tiden på sidelinjen med en skade, men det har ikke stoppet han i å bidra med sitt til laget. Han er også for tiden en del av teamet til Bryan Klug, og har innrømmet at denne erfaringen har gitt han lysten på en karriere innen fotballen etter tiden som spiller også.

Bryan og resten av teamet har involvert Chambers i alle deres møter, noe som har gitt kapteinen bedre innsyn på hva som skjer når spillerne ikke er til stede. Det er det som skal ha gjort at han har bestemt seg for at han ønsker seg en karriere som trener.

Selv hadde han elsket å få muligheten til å trene Ipswich Town. Han er en respektert mann i klubben, og har alltid gitt sitt ytterste. Han ønsker gjerne å fortsette i klubben etter tiden som spiller. Han nevner at Ipswich har en struktur på å utvikle spillere, og da ser han ingen grunn til at Ipswich ikke kan gjøre det samme angående trenere.

Fra før av finner du tidligere spillere som Kieron Dyer og Titus Bramble som jobber innad i klubben. I tillegg finner du Cole Skuse som kunne tenkt seg å være manager etter karrieren. På sikt kan da klubben produsere egne trenere på flere nivåer.