Årsmøtet 2018

Årsmøtet 2018 ble avholdt på Scotsman i Karl Johan i Oslo lørdag 3.november. Til å begynne med var det omtrent 15 medlemmer tildstede men etter hvert ble vi nærmere 30. Scotsman ville ikke vise Paul Lamberts debut som manager, så vi flyttet på oss opp til den svært så vennlige og hyggelige fotballpubben Ball som ligger på Youngstorget med adresse Møllergata 23. Der ble det trikset og mikset slik at vi alle sammen fikk seg kampen mot Preston via formannens abonnement på iFollow. Tusen takk til Ball! Flere styremedlemmer bor langt utenfor Oslo og kunne derfor ikke møte.

Først takket ITSCON Trond Fuhre, avtroppende leder i Supporterunionen for Britisk Fotball, for et alldeles strålende godt samarbeid!

Så gikk vi igjennom regnskapet som ble godkjent ved akklamasjon. Regnskapet for 2017/18 er vedlagt nederst i saken.

Styret stilte til gjenvalg. Ingen motsatte seg det og styret ble gjenvalgt til trampeklapp.

Styret for 2018/19 er dermed: Ole Bernt Krogstad (formann), Arnt H. Nodeland, Inge Haug, Tom Morken, Gaute Andreassen, Gunnar Øye, Vidar Fredriksen, Erik Andreas Røed og Christoffer Vårhus

Formannen redegjorde så for at hvert enkelt styremedlem bør finne sin hjertesak og rolle i styret. Det er viktig at styremedlemmene føler at de bidrar og gjør det fordi de synes det er moro.

Gunnar Øye rakk pronte opp armen og tok på seg ansvar for å følge opp muligheten for å at nye og gamle medlemmer kan bruke Vipps. Øye sa videre at han ønsker å hjelpe til med regnskapet; forenkle, gå over og gjøre det visuelt bedre. Dette initiativet fra Øye høstet full jubel fra de fremmøtte. Det er et tydelig potensiale for å få flere medlemmer. ITSCON sitt medlemstall har nesten alltid vært stabilt og ligger på rundt 4-500 medlemmer. Vil du melde deg inn nå? TRYKK HER!

Vidar Fedriksen sa så han gjerne tar ansvar for å finne rabatter for våre medlemmer i Norge som i Ipswich. Vidar har allerede ordnet rabatter på Pentahotel samt klesbutikkene Urban Vintage og Aura. En avtale med Novotel kommer snart.

Inge Haug er supporterkontakt for medlemmer i Ipswich og supportertur-sjef.

Erik Andreas Røed er supportercup-sjef.

Gaute Andreassen er fast skribent i News of the Blues.

Tom Morken er også supportertur-sjef (som regel bortekamper) og vår egen konsulent for medlemmer som vil drive med  groundhopping.

Arnt H. Nodeland har ansvar for billettsalg, registrering av nye medlemmer og jobber mye med medlemsbladet.

Christoffer Vårhus er redaktør for hjemmesiden.

Formann Ole Bernt Krogstad sa så at dette er ITSCON sitt beste år noensinne, og det i sterk kontrast til hvordan Ipswich Town FC gjorde det. Vi vant supportercupen. Vi tok sølv i supportercupen for juniorer og vi har landet en avtale med Posten som halverer utgiftene med utsending av medlemsbladet vårt. Videre foreslo Krogstad at ITSCON vil fortsetteå jobbe sparsommelig som før og vente med å se effekten på avtalen med Posten til neste sesong hvor vi særdeles passende feirer 30 års jubileum. Forslaget ble godkjent. Videre har ITSCON arrangert en fantastisk fin fellestur i tradisjonell stil hvor vi blant annet tar med medlemmer på busstur rundt omkring i vakre Suffolk. Styremedlem Inge Haug har mye av æren for denne suksessen. Journalist og groundhopperkjendis Geir Ingvald Jacobsen har tatt redaktøransvaret for medlemsbladet News of the Blues og fikk også mye skryt fra styret.

Formannen ba så årsmøtet om at vi fortsetter det harde arbeidet for å samle medlemmene til supportercupen. Arrangementet er en helt super arena for våre medlemmer. Her finner unge, nye og eldre medlemmer godt vennskap. Full applaus, spesielt til supporter-sjef Røed!

At ITSCON vant supportercupen ble en stor nyhet i IpswichTRYKK HER FOR Å SE SAKEN.

ITSCON feierer 30 års jubileum neste sesong. Dette skal markeres med brask og bram! Forslag om at dette feires i Ipswich og at datoer for fellestur offentligjøres umiddelbart etter at terminlisten for sesongen 19/20 er offentlig. Videre ble det foreslått at ITSCON kontakter ITFC for et samarbeid om noe av feiringen. Ansvarlig for denne markeringen er styret. Forslaget ble godkjent.

Tidligere Chariman i ITFC David Sheepshanks har foreslått at ITSCON går til innkjøp av et stort norsk flagg med skriften IPSWICH på som skal brukes på offisielle fellesturer. Forslag godkjent.

Det kom forslag om en reissue av Norwegian Blue t-skorten. Styret ved Arnt sjekker opp muligheten for å lage en jubileumsskjorte basert på den orginale Norwegian Blue t-skjorten.

Forslag om å oppfordre medlemmer som bor i større byer om å gå sammen om å spleise på et iFollow-abonnement som en lokal pub administrerer. På den måten kan Town-supportere få et felles møtested og se kamper sammen. Formannen oppfordrer medlemmene via facebook-siden vår.

Årmsøtet ble så hevet til rungende applaus.

OPP MED TOWN!

Link til regnskapet: Regnskap 2017-2018

Formannen og Presidenten