You are currently viewing 2016 – Kavalkade

2016 – Kavalkade

ÅRSRAPPORT FRA EN SUPER-SUPPORTE

Sesongen er halvspilt, men året er slutt, og jeg runder av med en kavalkade over hvordan jeg i år har vurdert opp- og nedrykksmulighetene. Jeg har vært like ustabil som Ipswich’ prestasjoner.

Av Geir Ingvald Jacobsen

13. januar etter seier over Leeds: «Preston North End er neste motstander på Portman Road. Vinner vi den også, kommer ordet opprykk igjen til å bli tatt i bruk her på bloggen.»

3. februar etter seier over Reading: «Dermed henger vi stadig med i opprykkskampen på et slags vis.»

9. februar etter tap for QPR: «Det er tunge tider, Championship-tilværelsen synes endeløs.»

24. februar etter tap for Hull: «Jeg velger å forberede meg på mer motgang utover våren.»

9. mars etter 2-2 mot Bolton: «Hvordan skal vi komme oss ut av denne divisjonen når vi ikke engang klarer å slå Bolton?»

15. mars etter tap for Cardiff: «Det er virkelig trist at vi ikke forsterket laget i januar. Med tanke på hvor nære vi er, tabell- og poengmessig, ville et par gode midtbanespillere gjort susen, og Ipswich Town kunne vært en seriøs opprykkskandidat.»

18. mars etter seier over Blackburn: «Tre poeng er tre poeng, og det vesle håpet om blått opprykk er stadig levende.»

4. april etter 0-0 mot Wolverhampton: «I mitt hode er Ipswich-sesongen avsluttet, selv om mange serierunder gjenstår i The Championship.»

6. april etter 0-0 mot Charlton: «Jeg har nå totalt mistet interessen. Har intet å tilføye og innser at jeg er en medgangssupporter.»

12. april etter tap for Brentford: «Sesongen er blitt et eneste stort kaos.»

7. mai etter seier borte over Derby: «Jeg har i flere måneder hevdet at Ipswich Town ikke har noe i play off å gjøre, men nå syns jeg det er synd vi ikke skal delta.»

9. juli i en sommerstatusoppsummering: «Vi spiller i The Championship. Fast. For 15. sesong på rad skal vi nå mislykkes med å komme oss ut av denne divisjonen. Ipswich er engelsk fotballs bauta. Vi lar oss ikke rikke.»

7. august foran serieåpningen: «Opprykkshåpet stiger fort med sånne nyheter. Vi har nå gode, eller i hvert fall brukbare, spillere på alle plasser.»

7. august etter seier over Barnsley i serieåpningen: «Vi ligger på direkte opprykksplass.»

15. august etter tap mot Brentford: «Jammen forsvant optimismen fort. Ipswich rakner.»

22. august etter uavgjort mot Norwich (og Wolverhampton): «Med korrekt flagging i de to kampene ville Tractor Boys hatt ni poeng og ligget på andreplass.»

6. september etter seier over Preston: «Dermed er vi ubeseiret på Portman Road og henger godt med på tabellen.»

26. september etter tap for Leeds: «…med Mick vet vi hva vi har, det vil si at vi med enkle midler skraper sammen mer enn nok poeng til å unngå nedrykk.»

9. oktober i en landskamppauseoppsummering: «Flere Ipswich-seirer på rad, og dermed klatring på tabellen, er totalt utenkelig akkurat nå.»

17. oktober etter 0-0 mot Blackburn: «Ipswich holder nå stø kurs for nedrykk til League 1.»

19. oktober etter seier over Burton: «Orden er gjenopprettet: Ipswich Town ligger foran Leeds United i The Championship. Ipswich er nummer 12 og befinner seg på øvre halvdel, mens Leeds ligger utsatt til på nedre halvdel på 13. plass.»

24. oktober etter tap for Newcastle: «Vi fikk bekreftet at vi ikke er i nærheten av opprykk eller play off.»

30. oktober etter uavgjort mot Rotherham: «Kan Ipswich snu på flisa? Skeptisk.»

27. november etter seier over QPR: «3-0 er solid på papiret, men det er for tidlig å sette julestjerna på toppen av treet.»

4. desember etter tap for Bristol City: «…noen av spillerne mangler viktige basisferdigheter som burde være et minimumskrav for å betalt for å spille fotball i The Championship.»

18. desember etter borteseier mot Wigan: «Dermed er det håp likevel. Eller håp og håp. Håp om hva?»

27. desember etter tap for Fulham: «Heldigvis tapte de andre bunnlagene også. Dermed er tabellen til å leve med.»

31. desember etter seier over Bristol City: «Nå har vi tross alt samlet sammen 31 poeng og trenger antakelig bare 15 til for å unngå nedrykk. Det skal gå greit. Vi rykker ikke ned.»

Come on You Blues!

Godt nytt blått år!