Discovery-eide Eurosport kjøper Championship-rettighetene

ENDELIG!

I lang tid har Championship-fansen ventet på en avgjørelse angående rettigheten til å sende fotballen fra nivå to i England her til lands. Nå bekrefter Jan Erik Aalbu på Twitter at Discovery-eide Eurosport har sikret seg disse rettighetene.

I tillegg til å sende Championship, har de sikret seg rettighetene til å vise den engelske ligacupen.

– Vi er glade for endelig å kunne tilby engelske Championship og ligacupen til norske fotballsupportere, og for at vi til og med kan tilby kamper på en åpen kanal, sier Aalbu i en pressemelding.

Mange kamper vil bli sendt på Eurosport Norge, og du vil få tilgang til alle kampene via Dplay.

Det er altså duket for engelsk fotball på Eurosport Norge og Dplay allerede fra i ettermiddag.

Første kamp fra Championship sendes allerede lørdag ettermiddag på Eurosport Norge, når Newcastle møter Rotherham på New York Stadium. Sendestart er klokken 16.00.

Klokken 18.30 er det duket for Alexander Tetteys Narridge, som møter Wolverhampton.

Sender også Championship på Dplay
– Dette er fantastisk gøy for oss, og forhåpentligvis en god nyhet for alle anglofile fotballsupportere i Norge. Å få en fot innenfor engelsk fotball er noe vi har drømt om lenge, og med ligacupen på Eurosport Norge og Dplay får vi også muligheten til å sende noen av de virkelig store godbitene i engelsk fotball, uten at det vil koste seerne skjorta, sier Aalbu.

– Det er bare å glede seg til oppgjør som Liverpool – Tottenham og ikke minst Manchester-derbyet mellom United og City i cupens neste runde, sier han.

Samtlige av de 107 resterende Championship-kampene som ligger i TV-pakken vil bli sendt på Dplay.

Bundesligakampen mellom Bayern München og Köln, som opprinnelig skulle bli sendt på Eurosport Norge klokken 15.25, flyttes til kanalen MAX.

Første TV-kamp med Ipswich er hjemmekampen mot Nottingham Forest lørdag 19.september kl.1830. I Oslo arrangeres det både årsmøte og julebord i forbindelse med denne kampen. Kampen vskal vi se på Bohemen Sportspub.